top of page
foto 27.jpg

Paardrijden op
Morvan Rustique

We vinden het enorm fijn om onze paardenpassie met jullie te delen. En daarom organiseren we verschillende activiteiten met onze trouwe vrienden zodat jullie mee van hen kunnen genieten. 

 

Of u nu een beginnende of ervaren ruiter bent, klein of groot, iedereen kan onder begeleiding van Nancy (professionele instructrice) deelnemen aan een prachtige buitenrit of een plezierige les, zowel in dressuur als springen.

 

Met fijne warmbloedpaarden en rustige koudbloedjes is er voor elk wat wils. Voor iedereen staat er een geschikt paard of geschikte pony klaar.

Natuurlijk is het niet noodzakelijk om paardenliefhebber te zijn om bij Morvan Rustique op vakantie te komen. Iedereen is van harte welkom!

9foto 48.jpg

Naast onze geplande ritten, is het mogelijk om pony-momenten (poetsen en wandeling aan de hand), privélessen of groepslessen te regelen. De beste manier om dit te doen, is door een WhatsApp-berichtje te sturen naar Nancy op het nummer +33 6 79 65 45 12. Dit kan zowel voorafgaand aan uw aankomst wanneer u zeker wilt zijn van een plekje, als ter plaatse.

 

Groepslessen worden niet door ons georganiseerd. Daarvoor dienen jullie (indien gewenst) met andere gasten een groepje te vormen.

Uiteraard zijn er nog tal van andere mogelijkheden, zoals ritten met een picknick of een ijsje, een dagtocht… Dit wordt afgestemd op de interesse van de gasten per week. Durf vooral te vragen is de boodschap!

Tarieven

–   uur €20,-
–   half uur dressuur €20,-   |   springen €25,-
–   half uur €15,- p.p.   |   uur €35,- p.p.
–   uur €15,- p.p.
–   ongeveer anderhalf uur €35,- p.p.
–   ongeveer twee en half uur €45,- p.p

Ponymoment   

Privéles recreatief

Privéles per 2   

Groepsles (vanaf 3 personen) 

Korte buitenrit

Lange buitenrit  

bottom of page