top of page
Afbeelding van WhatsApp op 2023-08-30 om 15.28.53_bd098567.jpg

Kamperen met eigen tent of vouwwagen

Gezellig kamperen in de Morvan

Geniet van een kampeerervaring op ons kleinschalige domein in de prachtige Morvan, met een terrein van 5 hectare. Ons kampeerterrein is ingedeeld in 5 terrassen, waarop onze vier luxe lodgetenten en één kampeerplek, elk voorzien van privé-sanitair, staan. Het autovrije campingterrein, omgeven door mooie beplanting en fruitbomen, is veilig voor kinderen en biedt iedereen optimale privacy.

Voor gasten die met een eigen tent willen komen, hebben we één kampeerplek beschikbaar. Deze mooie plek onder onze walnotenboom biedt privacy en is uitgerust met stroomvoorziening. U heeft hier een eigen koelkast, picknicktafel en parasol. Bovendien bieden we nu wifi op het gehele terrein!

Let op: Wij zijn geen passantencamping en bieden geen plaatsen voor losse overnachtingen. Ook zijn caravans en campers niet toegestaan.

Voor de kleintjes

 

We hebben er alles aan gedaan om onze accommodaties perfect af te stemmen op de wensen van gezinnen, zodat niets ontbreekt voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Onze accommodaties zijn daarom stuk voor stuk uitgerust met handige faciliteiten zoals kinderstoelen, babybadjes, verschoonkussens, potjes, opstapjes en zelfs een magnetron voor het opwarmen van flesjes of hapjes.

Sanitairgebouw, een eigen douche en toilet

 

Het sanitairgebouw beschikt voor de kampeerplek over een eigen douche en toilet. Verder zijn er drie wastafels, twee wasbakken, een magnetron, wasmachine en droger. De wasmachine en droger zijn tegen een vergoeding te gebruiken door alle gasten van Morvan Rustique.  

Bekijk Beschikbaarheid

bottom of page