top of page
foto 48.jpg

Ligging en route
Morvan Rustique

Ligging

Morvan Rustique is gelegen op een vrij terrein van 5 hectare tussen de Mont Beuvray en de Haut Folin, de hoogste bergen van de Bourgogne. Bij het openen van de deur van uw accommodatie vangt u slechts het geluid op van fluitende vogels en het kabbelende water van het nabijgelegen beekje. Bereikbaar via een eigen toegangsweg vanaf een rustige D-weg, kunt u bij ons parkeren en waant u zich werkelijk alleen op de berg. Vanaf Morvan Rustique begint direct een wandelpad de bossen in, waar u kunt genieten van wandelen, paardrijden en mountainbiken.

foto 14.jpg
0KAART.JPG

Route

Morvan Rustique ligt in het hart van de Bourgogne, midden in Frankrijk, op een afstand van 720 km vanaf Utrecht. Voor gemakkelijke navigatie kunt u "Morvan Rustique" invoeren in Google Maps. Het exacte adres is Lieu-dit La Boulas Bas 1-5, 71990 Saint-Prix-en-Morvan, Frankrijk.

 

De mooiste route vanuit Nederland gaat via Maastricht, waar u de snelweg (Route du Soleil) volgt via Luik – Luxemburg – Metz – Nancy – Dijon – Beaune. Bij Beaune verlaat u de snelweg en volgt u de D973 door de wijndorpjes naar Autun. In Autun volgt u de N81 richting Luzy. Na 3 km slaat u rechtsaf naar de D3 richting St.-Leger-s.-Beuvray. Vervolgens slaat u rechtsaf naar de D179 richting St.-Prix en linksaf de D260 op. Na 1 km (100 m over de brug) neemt u de scherpe bocht naar rechts omhoog, en u bent gearriveerd.

bottom of page