Morvan Rustique

Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

over ons, nancy, arjen, blok, morvan rustique, kinderboerderij, gite, verhuur, tenten, vakantie, bourgogne over ons, nancy, arjen, blok, morvan rustique, kinderboerderij, gite, verhuur, tenten, vakantie, bourgogne over ons, morvan rustique, nancy, arjen, blok, kinderboerderij, gite, verhuur, tenten, vakantie, bourgogne

Over ons

Wij zijn Arjen en Nancy en wij hopen dat u na het lezen en bekijken van onze site dusdanig enthousiast bent over Morvan Rustique, dat we u binnenkort mogen verwelkomen in één van onze accommodaties.


Na enkele jaren zoeken hebben we in 2006 onze droomplek gevonden in Parc Naturel Regional du Morvan in het hart van de Bourgogne, net buiten het dorpje Saint Prix en Morvan. Morvan Rustique is een kleinschalig vakantieparadijsje met zeven sfeervolle vakantiehuizen. Wij zijn het grootste deel van het jaar geopend en u kunt de beschikbaarheid nakijken per accommodatie onder de beschrijving ervan. Omdat wij geen opties geven is de beschikbaarheid altijd actueel.


Tijdens de zomermaanden vanaf week 21 half mei tot week 38 half september verhuren we bovendien vier luxe lodgetenten met 2 slaapcabines keuken, verwarming en met prachtig uitzicht op de weides en de bosrand, daarnaast hebben we nog één kampeerplaats voor gasten met eigen tent.


Laat u verrassen door dit unieke, gastvrije plekje in het groene hart van de Bourgogne!


Morvan Rustique is bij uitstek geschikt voor de rustzoekers, paardenliefhebbers en ruiters, wandelaars en gezinnen met kinderen tot 10 jaar, die willen genieten van de rust en de prachtige natuur midden in "Parc Naturel Regional du Morvan".


Door de ongedwongen sfeer kunt u zich optimaal ontspannen op een veilig terrein van 5 hectare terwijl de kinderen zich prima vermaken op het ruime terrein met speeltoestellen, speelveld of bij de kinderboerderij.

  

De kinderen kunnen kennismaken met onze beestenboel in de kinderboerderij, de hangbuikzwijntjes Peppi & Kokkie, pony Puck, de ezels Junon & Judith en onze acht paarden van het ras Irish Cob Inver, Bijou, Caesar, Novak, Erres, Hunter, Dante en Figo die rondom de accommodaties lopen en waar we mooie buitenritten mee maken.


Op hete dagen kunt u verkoeling vinden in ons grote opzetzwembad (juli en augustus) en natuurlijk vinden de kinderen het prachtig om in de beekjes dammetjes te bouwen en er zijn in de Morvan prachtige meren op rijafstand zoals het Lac des Setton waar je heerlijk kunt zwemmen.


Ieder verblijf beschikt over een eigen tuin en daarnaast hebben we een gezamenlijke tuin met picknick-tafels waar gasten elkaar kunnen opzoeken. Op het terrein vindt u veel kruiden en fruitbomen waarvan u kunt plukken. Onder het gezellige prieel en in de natuurstenen schuur zijn gezellige zitjes gemaakt waar u en de kinderen kunnen spelen of een DVD kijken en waar u contact kunt maken met ons wireless internet. Hier vindt u ook leesboeken en streekinformatie.


Gasten kunnen kosteloos gebruik maken van een wireless internetverbinding mits zij hun eigen laptop meenemen. Deze verbinding is geschikt om te internetten en om mail te ontvangen en te verzenden.
Downloaden is niet toegestaan.


Iedere dinsdagavond kunt u Nancy's vermaarde lasagne-schotel bestellen. U krijgt een rijk gevulde lasagne gemaakt van verse producten. Op vrijdagavond is er een huisgemaakte quiche verkrijgbaar. Beide ovenschotels gaan gepaard met een frisse salade. Deze maaltijden brengen wij bij uw accommodatie.


Tijdens het hoogseizoen én het tussenseizoen kunt u maandag t/m vrijdag gebruik maken van onze broodjesservice. U kunt uw wensen voor de bakker een dag van tevoren aan ons opgeven.


Wij organiseren week van mei tot en met september en tijdens de schoolvakantieweken een mooie wandeling met uitleg voor alle gasten en voor de kleintjes ponyrijden en een rondje tractor-rijden over ons terrein.