Morvan Rustique

Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

Meren in de Morvan vergroten bezienswaardigheden Autun, 20km op afstand van Morvan Rustique vergroten bezienswaardigheden Autun, 20km op afstand van Morvan Rustique vergroten paarden, kinderboerderij, kindvriendelijk, kleinschalig, morvan rustique, tenten, vakantie, bourgogne vergroten paarden, kinderboerderij, kindvriendelijk, kleinschalig, morvan rustique, tenten, vakantie, bourgogne vergroten

Blogs en Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over Morvan Rustique en leuke blogberichten met weetjes over de Morvan om het beste uit je vakantie te halen!Nijmeegse Nancy en Arjen ‘zigeunerden’ rond in Frankrijk en vonden droomplek

De in Dukenburg opgegroeide Nancy (47) en haar man Arjen koesterden altijd al de droom om ergens een kleinschalig vakantiedomein te beginnen. In 2006 vertrok het stel mét twee paarden en twee honden naar Frankrijk. Nu, twaalf jaar later, zijn ze de eigenaren van een klein paradijs in de Bourgogne. Nancy vertelt ons hun verhaal...

Meer lezen..

Morvan Rustique - Kindvriendelijk en uniek

10% korting op de laatste LODGETENTEN in mei en juni

Morvan Rustique, een heerlijk kleinschalig familiedomein in het groene hart van de Bourgogne biedt plaats aan maximaal 11 gezinnen.
Naast de 7 vakantiehuizen verhuren we 4 Lodgetenten met een groot terras en een geweldig uitzicht op de ongerepte natuur van Parc du Morvan.
Bij uitstel geschikt voor gezinnen met baby’s en peuters! Zo is er een kinderboerderij met kippen, eenden, konijnen en varkens, maar ook een knuffelpony, gezellige ezels en 8 stoere paarden van het ras Irish Cob, waar de kindjes één ochtend in de week in de rijbak op mogen rondstappen.

Voor uitgebreide informatie, foto’s, actuele beschikbaarheid bekijk onze accommodatie-pagina's.

Accommodatie's

Voorjaarsarrangement voor ruiters - Morvan Rustique!

Wil je met twee, drie of vier personen komen paardrijden tijdens je vakantie bij Morvan Rustique? Profiteer dan van dit leuke arrangement voor de 2-persoons gîte Asterix of de 4-persoons gîte Les Eduens voor de weken 14 (31 maart-7 april), 21 (19-26 mei, 22 (26 mei-2 juni), 23 (2 juni - 9 juni) en 24 (9 juni-16 juni)

Gîte Asterix: € 349,- p.p. bij 2 personen bezetting
Gîte Les Eduens: € 419,- p.p. bij 2 personen bezetting
Gîte Les Eduens: € 319,- p.p. bij 3 personen bezetting
Gîte Les Eduens: € 269,- p.p. bij 4 personen bezetting

*Week 14 en 21 geldt er een korting van Euro 40,- p.p.
Het bedrag is inclusief verblijf op basis van logies, schoonmaakkosten, beddengoed + opgemaakte bedden, WIFI, stookkosten en drie prachtige buitenritten van +- 2 uur op één van onze tinkers door het ongerepte natuurpark Morvan in hartje Frankrijk. Als je meer wilt rijden dan kan je dit tegen meerprijs bijboeken.
Actuele beschikbaarheid van de accommodatie kan je op de website bij de accomodatiepagina aflezen of even bij ons informeren.

Uitbreiding bij Morvan Rustique!

Vanaf het hoogseizoen in 2018 bieden we een extra vakantiehuis voor 6 tot 8 personen: Gîte La Verne Deze luxe gîte is gevestigd in het hoofdhuis op ons terrein met geweldig uitzicht en van alle gemakken voorzien.
La Verne heeft 3 slaapkamers en is uit te breiden tot 8 personen in combinatie met Gîte Asterix op de begane grond. Achter het huis ligt een gezellig privé-terras met tuin, grenzend aan de paardenweide. Voor uitgebreide informatie: www.morvanrustique.com

Leuke uitjes in en rondom de Morvan

De Morvan is natuurlijk een prachtig natuurgebied waar de tijd vaak lijkt te hebben stilgestaan, maar het is ook een mooi vertrekpunt voor leuke uitjes. Sommige zijn heel dichtbij en voor anderen moet je even een stukje rijden. We hebben de globale afstanden erbij vermeld en onderweg kan je overal genieten van de mooie doorkijkjes en vergezichten..

Meer lezen..

Kraakheldere meren in de Morvan

“Parc Naturel Regional du Morvan” staat bekend om zijn vele bronnen en beekjes die een aantal prachtige (stuw)meren voorzien van kraakhelder water. Van toeristische recreatie meren tot kleinere verscholen meertjes, de Morvan heeft het allemaal. Heerlijk om lekker te zwemmen, vissen of varen en tot rust te komen in de..

Meer lezen..

Autun, keizerlijke stad in het centrum van de Bourgogne.

Op 20 km van Morvan Rustique is de prachtige oude stad Autun gesticht door de Romeinse keizer Augustus.
Het is een gezellig stadje met historische straatjes, pleintjes en een groot marktplein waar je gezellig een terrasje kunt pakken. Rond de kathedraal St. Lazare vind je tal van goede restaurants..

Meer lezen..