Morvan Rustique

Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

ligging, route, morvan rustique, kindvriendelijk, kleinschalig, vakantie, bourgogne, morvan ligging, route, morvan rustique, kindvriendelijk, kleinschalig, vakantie, bourgogne, morvan, kaart ligging, route, morvan rustique, kindvriendelijk, kleinschalig, vakantie, bourgogne, morvan, kaart

Ligging

De ligging van deze sfeervolle accommodaties is perfect op een zuidhelling waardoor s' ochtends vroeg de zon al door de ramen naar binnen schijnt en alle ruimtes extra verlicht worden. Vanuit de accommodaties is in de verte het dorpje "Saint Prix en Morvan" te zien. Als je 's morgensvroeg de deur opent hoor je alleen het geluid van de vogels en het ruisende water in het naastgelegen beekje. Je waant je hier met recht alleen op de berg. In de bossen kan men wandelen en of mountainbiken. De kuiten zullen in beide gevallen danig op de proef worden gesteld omdat het terrein alles behalve vlak is. Maar daardoor heb je bij iedere bocht een ander uitzicht op de prachtige omgeving.


Na reservering sturen wij u een uitgebreide routebeschrijving toe.


Route

Morvan Rustique vindt u in het hartje van de Bourgogne in het midden van Frankrijk op een afstand van 770 Km vanaf Utrecht.


De snelste route vanuit Nederland loopt via Maastricht, vanwaar u de snelweg (Route du Soleil) volgt via Luik - Luxemburg - Metz - Nancy - Dyon - Beaune. Bij Beaune verlaat u de snelweg en vanaf hier neemt u de D973 door de wijndorpjes naar Autun.

Door Autun volgt u de N81 richting Luzy, na 3 km rechts de D3 op naar St. Leger s. Beuvray. Daar weer rechts de D179 naar St. Prix en dan linksaf de D260. Na 1 km (100 m over de brug) scherp rechts omhoog en u bent er.


GPS

Lengtegraad         4.06344
Breedtegraad      46.95120


Op de kaart


Denkt u aan een goede verzekering voor uw auto en uzelf in het buitenland:
ANWB Pechhulp - Wegenwacht Europa