Morvan Rustique

Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

kamperen in de Morvan, midden in de natuur! Vier je vakantie bij Morvan Rustique tarin, morvan rustique, kinderboerderij, gite, verhuur, vakantie, bourgogne, beschikbaarheid

Kampeerplek

Op ons ruime terrein van 5 hectare hebben wij terrassen aangelegd waar wij op onze minicamping naast onze vier luxe lodgetenten ook één kampeerplek verhuren.
Deze plek is voor gasten met eigen tent (geen caravan of camper). De kampeerplaats is een mooie beschutte plek en voorzien van stroom.
De prijs is per week op basis van max. 4 personen inclusief stroom, WIFI, picknicktafel, gebruik van koelkast, parasol, BBQ, gratis douches, toilet en verdere services van Morvan Rustique


Het sanitairgebouw is opgetrokken in de stijl van de schuur (leien dak) en biedt u 2 douches, 3 toileten, 3 wastafels, 2 wasbakken, een wasmachine en een droger. U deelt met twee tenten één toilet. De wasmachine en droger zijn tegen een vergoeding te gebruiken door alle gasten van Morvan Rustique.


In de natuurstenen schuur is een gezamenlijke recreatieruimte met een lange tafel, spelletjes, boeken en tijdschriften. Hier kunnen de kindjes ook een DVD filmpje kijken op de grote TV. In de schuur kunt u ons wireless internetsignaal oppikken. Het betreft een mini camping en om de rust te waarborgen bieden is de camping van Morvan Rustique is volledig autovrij. Bij aankomst parkeert u uw auto op de verharde parkeerplaats op ons voorterrein.

Beschikbaarheid