Morvan Rustique

Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

Vakantie in Gite op luxe lodgetent bij Morvan Rustiquevergroten Vakantie in Gite op luxe lodgetent bij Morvan Rustique vergroten Vakantie in Gite op luxe lodgetent bij Morvan Rustique vergroten Vakantie in Gite op luxe lodgetent bij Morvan Rustique vergroten

Accommodaties

Morvan Rustique biedt u de volgende accommodaties, allen met veel privacy:


- Asterix

, een romantische 2 (tot 3) persoons accommodatie gesitueerd op de begane grond van Gîte la Verne met veel authentieke elementen en met CV.

Bekijk Gîte Asterix


- La Verne

, een 6 tot 8 persoons vakantiehuis. Het grootste huis van Morvan Rustique is ruim en stijlvol ingericht, voorzien van CV, met een geweldig uitzicht en mooi terras en uit te breiden tot 8 personen middels gîte Asterix.

Bekijk Gîte la Verne


-

Le Menhir

, een 4 persoons vakantiehuis gesitueerd in wat vroeger een boeren woning was en nu plaats biedt aan twee stijlvolle vakantiehuizen en met CV.

Bekijk Gîte le Menhir


-

Les Eduens

, een 4 persoons vakantiehuis gesitueerd in wat vroeger een boeren woning was en nu plaats biedt aan twee stijlvolle vakantiehuizen en met CV.

Bekijk Gîte les Eduens


-

Obelix

, een 6 persoons vakantiehuis gesitueerd in wat vroeger de koeienstal was en nu omgetoverd tot een groot, sfeervol en luxe vakantiehuis en met CV.

Bekijk Gîte Obelix


-

Tarin

, een 4 persoons vakantiehuis gesitueerd in het in 2013 nieuw gebouwde houten huis met prachtig uitzicht over het dal en de bergen rond Saint Prix.

Bekijk Gîte Tarin


-

Darion

, een 6 persoons vakantiehuis gesitueerd in het in 2013 nieuw gebouwde houten huis met veel ruimte en luxe en een overdekt inpandig terras met prachtig uitzicht over het dal en de bergen rond Saint Prix.

Bekijk Gîte Darion-

Luxe lodge tenten

, vier 5 persoons lodge tenten met 2 slaapcompartimenten, steigerhouten keuken met stromend water en enorm terras met mooi uitzicht.

Bekijk de luxe lodge tentenKampeerplaats

, een mooie beschutte kampeerplaats voor een tent.

Bekijk de kampeerplaats


Al onze vakantiehuizen zijn 3 sterren ***
gekeurd en toegekend door "Etoiles de France".