top of page
Afbeelding van WhatsApp op 2023-09-05 om 09.41.39.jpg

Heerlijk genieten en onthaasten in de natuur

Morvan Rustique,

Laat u verrassen door dit unieke, kleinschalige en kindvriendelijke Vakantiedomein Morvan Rustique in het groene hart van de Bourgogne!

Over ons.jpg

Over ons

Hallo! Wij zijn Joris, Nancy en Amélie, een enthousiast Belgisch gezinnetje. Wij hebben de stap genomen om onze droom te volgen hier in de prachtige Morvan en wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op ons bijzondere plekje.
Wij streven ernaar uw verblijf bij ons onvergetelijk te maken en delen graag ons stukje paradijs met u!

accommodaties_edited.jpg

Accommodaties

Morvan Rustique biedt u verschillende sfeervolle accommodaties, allen met veel privacy en de nodige luxe ingericht. En voor wie het nog gezelliger wil maken bestaat de mogelijkheid om meerdere huisjes te boeken. Zo kunnen familie (grootouders, broers, zussen…) en vrienden samen genieten van een heerlijke vakantie. Ook honden zijn hier welkom!

voor de kids.jpg

Voor de kids

Beleef bij Morvan Rustique een heerlijke gezinsvakantie en geniet samen van een onvergetelijk avontuur. 
Kindvriendelijkheid staat bij ons namelijk bovenaan.

Samen creëren we prachtige herinneringen en bieden we een plek waar families kunnen genieten van een geweldig avontuur.

Omgeving.jpg

Omgeving

Ontdek het betoverende Morvan Rustique in het regionaal natuurpark "du Morvan". Of u nu een fervente wandelaar bent, een enthousiaste fietser, een rustzoeker, of een jong gezin op zoek naar quality time, bij Morvan Rustique is er het hele jaar door voor iedereen iets te beleven. Ervaar de magie van elk seizoen en voel u van harte welkom in dit mooie stukje Frankrijk!

Beschikbaarheid

bottom of page